Catering Voorschoten

Op zoek naar catering in voorschoten? Wij zijn de leukste uit het dorp.

 

Catering Voorschoten

Onze mannen zijn het enige echte mobiele catering concept uit Voorschoten. Wij leveren meer dan alleen eten, wij leveren een complete beleving. Een beleving inclusief échte heren (onze gentlemen), een super gave foodtrailer met robuuste bar en uiteraard super goed eten. Mogen wij je volgende feest cateren?

Wil je kennis maken?
Je bent welkom bij ons op kantoor op Schoolstraat 174, 2251CN in Voorschoten. Wil je wel even een afspraak maken?

Wij scoren gemiddeld 5/5
Op Facebook, Google, Foodtruckbooking en Foodtruckvinden

 
 

Als je uit Voorschoten komt en op zoek bent naar catering, dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij zijn de enigste cateraar uit Voorschoten die een écht mobiel concept bij je thuis of op de zaak neerzet!

Catering Voorschoten? Stop met zoeken!

Onze mannen zijn échte gentlemen. Altijd gehuld in wit overhemd, das en lederen schort. Wij komen altijd op locatie met een mobiele oplossing met ingebouwde houtskoolbarbecue en robuuste bar - écht een beleving.

Wat staat er op het menu?
Onze mannen zijn sterren in barbecues, dus dat is zeker een goede optie om te bekijken. Maar ook een walking dinner is een super goede optie. Naast het eten verzorgen wij met alle liefde de bar en andere onderdelen om je feest of evenement tot een succes te maken.

Welke dorpeling ging me voor?
Uiteraard blijft het natuurlijk ‘‘ons kent ons’’ in het dorp. Gelukkig gingen een aantal dorpelingen ons voor met een catering in Voorschoten! Van een aantal hebben we zelfs een reportage online staan.

De Groot Hijstechniek
Bruiloft op boerderij
Opening Hotel (eigenaar uit Voorschoten)

Catering voorschoten?
The Real Gentlemen & co. is breed inzetbaar op feesten & evenementen.

Catering voorschoten - Culinaire invulling

Je kan ons het eten laten regelen. Denk hierbij aan een barbecue, walking dinner of sit-down dinner. Uiteraard zijn hierin nog talloze andere optie’s mogelijk.

Catering voorschoten - Culinaire invulling + Bar

Naast de culinaire invulling nemen we ook de (cocktail)bar op ons. Deze optie wordt vaak afgenomen en heeft als voordeel dat alles in één stijl wordt opgebouwd. De bar wordt bemand (of bevrouwd) door onze leuke mannen of vrouwen.

Gentlemen Only

Onze mannen zijn ook inzetbaar zonder eten of drinken. Je kan ze dan bijvoorbeeld inhuren als host, gastheer of promotie heren. Uiteraard kunnen ze ook het eten van jouw kok serveren. Gentlemen Only begint al vanaf 27,50,- per uur.

Totale organisatie

Heb je een super gave locatie, maar geen faciliteiten, dan denken wij graag met je mee. Wij bouwen elke tuin of andere locatie om tot dé perfecte bedrijfsborrel locatie. In samenwerking met onze partners werken we het project (afgestemd op je budget) uit. Op de dag zelf zorgt onze projectmanager dat alles in goede banen verloopt. Wij kunnen hierin alles uit handen nemen (van eten tot tenten en van drank tot het licht- en geluid). Een gedeelte is uiteraard ook mogelijk.

 

 

Deze concepten zijn ideaal voor een catering in Voorschoten

Barbecue

Food give-away

Complete Borrel

BorrelHAP