De enige Foodtruck uit Wassenaar. Met de beste concepten van Nederland.

Wij komen graag naar elke gelegenheid in Wassenaar!

Ben je bezig met de organisatie van een tuinfeest, bruiloft, bedrijfsfeest of verjaardag in Wassenaar? Dan is de inzet van onze mannen wellicht een heel leuk idee! Onze mannen zijn échte gentlemen en altijd gehuld in wit overhemd, leder schort met een stropdas. Zij weten precies hoe ze het je gasten naar hun zin moeten maken en weten alles over onze producten.

Wij hebben verschillende concepten waardoor er altijd wel iets aansluit op je gelegenheid. Deze concepten lopen uiteen van een barbecue tot volledige verzorgde sit-down dinners. En van het serveren van de borrelhap tot de totaal organisatie van je evenement. Onze ervaring is breed, maar kwaliteit is de rode draad in alles wat we doen. Bekijk onze projecten voor inspiratie.

The Real Gentlemen & co. is de leukste Foodtruck van Wassenaar en omgeving. Onze opslag is gevestigd aan de Raaphorstlaan, waardoor we Koning Willem-Alexander onze buurman mogen noemen. Ons kantoor zit in Voorschoten, waar je welkom bent om je evenement te bespreken onder het genot van een hapje en drankje.

Wil je een keer komen voorproeven? Maak dan een afspraak bij ons in het proeflokaal op Schoolstraat 174, Voorschoten.


Echte gentlemen

Onze mannen zijn echte heren die alles weten over gastvrijheid en kwaliteit. Ze zijn altijd gehuld in wit overhemd, met leder schort en zwarte das. Dit merken je gasten direct.


Foodtruck Wassenaar: ons vlees heeft altijd een verhaal

Wij werken samen met een gerenommeerde horeca slagerij die staat voor vlees waarvan de beesten een goed leven hebben geleid. Want, zo stelt onze partner, een goed leven resulteert in de beste kwaliteit.

foodtruck Wassenaar: zelfvoorzienend

Onze foodtrailers zijn volledig zelfvoorzienend. Het enigste dat we fijn vinden is een 220Volt aansluiting, deze gebruiken we om de barbecues aan te steken. Maar, dat heeft iedereen in Voorschoten wel, toch?

Foodtruck Wassenaar? Wij rekenen geen transportkosten.


Kasteel Oud-Wassenaar, laat ons je evenement organiseren

The Waiter (ons moederbedrijf) heeft een samenwerking met Kasteel Oud-Wassenaar. Kasteel Oud Wassenaar is een unieke locatie geschikt voor bruiloften, bedrijfsfeesten en grootschalige evenementen. The Waiter neemt hierin de totale organisatie uit handen, waarbij wij, The Real Gentlemen & co., een onderdeel van het eten kunnen zijn. We nodigen je graag uit voor een gesprek op locatie of bij ons op kantoor in Voorschoten.

Meteen een offerte voor foodtruck Wassenaar?

Deze bedrijven hebben onze Foodtruck o.a. geboekt

Foodtruck Wassenaar? Wij komen uit Wassenaar en hebben een foodtruck.


Benieuwd naar de mogelijkheden van een Foodtruck Wassenaar? Klik op onderstaande afbeeldingen!

Winterbarbecue

Barbecue

Walking Dinner

Biefstuk & Frites

Bedrijfsfeest

Food give-aways

Sit down dinner

Borrel