De leukste burger foodtruck

Wij rekenen geen transportkosten voor onze Foodtruck in Nederland en België!

Ben je op zoek naar een leuke foodtruck met burgers? Stop dan meteen met zoeken. Onze mannen zijn beroemd geworden door hun geweldige burgers waarvan er meer dan 100.000 zijn verkocht. Dat vinden wij wel logisch, want onze burgers zijn gewoon écht goed. Alle ingrediënten zijn dagvers en het vlees is van Black Angus runderen welke minimaal 9 maanden per jaar buiten lopen. Daarnaast werken wij met de leukste mannen en top-of-the bill houtskoolbarbecue’s). Wanneer verras jij je gasten met de beste burger foodtruck van Nederland?

Het leuke aan de burger foodtruck van The Real Gentlemen & co. is dat deze wordt opgebouwd in combinatie met een stoere bar. Hierdoor staan onze mannen op dezelfde hoogte als je gasten wat veel persoonlijker is dan een ‘hoge burger foodtruck met luik.’


Echte gentlemen

Onze mannen zijn echte heren die alles weten over gastvrijheid en kwaliteit. Ze zijn altijd gehuld in wit overhemd, met leder schort en zwarte das. Dit merken je gasten direct.

de leukste foodtruck met Burgers

Onze foodtrailers waar de burgers in worden bereid zijn volledig zelfvoorzienend. Het enigste dat we fijn vinden is een 220Volt aansluiting, deze gebruiken we om de barbecues aan te steken

Foodtruck met Burgers? Wij rekenen geen transportkosten in heel Nederland en België. Dus ook bij jou komen we voor een vast tarief voor de deur.

Meteen een offerte voor een foodtruck burgers?


Deze bedrijven hebben onze Burger Foodtruck o.a. geboekt

Op zoek naar een foodtruck met burgers? Stop met zoeken!


Benieuwd naar onze mogelijkheden? Klik op onderstaande afbeeldingen.

Winterbarbecue

Barbecue

Walking Dinner

Biefstuk & Frites

Bedrijfsfeest

Food give-aways

Sit down dinner

Borrel