Borrel

Een borrel is gezellig, wij maken het gezelliger.

 

Je borrel is gezellig.

- Één project begeleider voor, tijdens en na je bruiloft

Bij een borrel georganiseerd door ons:
- Één factuur voor het gehele project
- Wij werken altijd samen met specialistische partijen waarvan we de kwaliteit kunnen garanderen
- Voor de borrel begint hebben onze partners met elkaar contact gehad over jouw project. Dit garandeert kwaliteit tijdens je borrel.

- We organiseren je borrel van A tot Z, of een gedeelte hiervan.

Wij scoren gemiddeld 5/5
Op Facebook, Google, Foodtruckbooking en Foodtruckvinden

 
 

De borrel, de leukste dag van de week! Wij werken graag met je samen om je borrel nét wat leuker te krijgen. Onze mannen zorgen voor de culinaire invulling - van bitterbal tot late night snack, maar draaien ook hun hand niet om voor de bar.

The Real Gentlemen & co. is breed inzetbaar op borrels.

Culinaire invulling

Je kan ons het eten laten regelen. Denk hierbij aan een barbecue, walking dinner of sit-down dinner. Uiteraard zijn hierin nog talloze andere optie’s mogelijk.

Culinaire invulling + Bar

Naast de culinaire invulling nemen we ook de (cocktail)bar op ons. Deze optie wordt vaak afgenomen en heeft als voordeel dat alles in één stijl wordt opgebouwd. De bar wordt bemand (of bevrouwd) door onze leuke mannen of vrouwen.

Gentlemen Only

Onze mannen zijn ook inzetbaar zonder eten of drinken. Je kan ze dan bijvoorbeeld inhuren als host, gastheer of promotie heren. Uiteraard kunnen ze ook het eten van jouw kok serveren. Gentlemen Only begint al vanaf 27,50,- per uur.

Totale organisatie

Heb je een super gave locatie, maar geen faciliteiten, dan denken wij graag met je mee. Wij bouwen elke tuin of andere locatie om tot dé perfecte borrel locatie. In samenwerking met onze partners werken we het project (afgestemd op je budget) uit. Op de dag zelf zorgt onze projectmanager dat alles in goede banen verloopt. Wij kunnen hierin alles uit handen nemen (van eten tot tenten en van drank tot het licht- en geluid). Een gedeelte is uiteraard ook mogelijk.

 

 

Deze concepten zijn ideaal voor een borrel

Barbecue

Food give-away

Complete Borrel

BorrelHAP