Geweldige foodconcepten en evenementen. Bij jou op locatie.

Begonnen met een missie: de échte heer weer terugbrengen in de hedendaagse maatschappij.

Dan begin je natuurlijk bij jezelf. Onze concepten draaien dan ook om hoge kwaliteit, uitstraling, eerlijke producten en verzorgde heren - een super leuke uitvoering dus.

Maar ook het voortraject mag wat ons betreft lekker soepel verlopen. Een voorstel heb je doorgaans binnen een paar uur, als je een afspraak wilt maken kan dat vaak de volgende dag al en last-minute wijzigingen zijn oké. Een dienst is er immers om je te ontzorgen.

 

Kom je er niet uit of heb je vragen?

Bellen: +31 70 221 0635 (Ma t.m. vrij 09:00 -18:00)
Appen: 06 - 2882 1037 (24/7)
Chat: dagelijks van 09:00 - 21:00
Mail: info@therealgentlemen.nl

Afspraak:
dat kan natuurlijk ook! Neem contact met ons op via bovenstaande mogelijkheden.

 

Winterbarbecue

IMG_0438.jpg

Al jaren geliefd en stiekem heel geschikt voor elke gelegenheid. Of je nou een Bruiloft, vergadering, jaarafsluiting, bedrijfsfeest, borrel, jubileum of productlancering organiseert, praktisch iedereen houdt van barbecue gerechten. Onze barbecue komt standaard met een burger, javaanse kippendij saté, spareribs, dessert en salade, maar is naar wens natuurlijk op 101 manieren aanpasbaar. Daarnaast brengen onze mannen (bijna) altijd hun KOPA of Black Bastard on Wheels mee. In de volksmond ook wel foodtrucks genoemd. Let op! De winterbarbecue is te boeken tot 21 maart 2019.


Meer info over de barbecue →

All-in-one Borrel

meintent.jpg

Wanneer je wel eens een groot evenement hebt georganiseerd, dan weet je wat voor een impact dit heeft op je werk. Naast de investering en tijd die het kost, kom je vaak op het laatste moment nog achter vergeten zaken. Natuurlijk snappen wij dat zelf organiseren leuk is, maar het kan ook makkelijker. Ons all-in-one concept focust zich op de essentiële onderdelen van je evenement. Denk hierbij aan eten, drinken, zitplaatsen, heaters en een tent. Inprincipe ben je dan wat betreft faciliteiten voorzien, de leuke dingen kan je zelf (of wij) inhuren. Ook als je met meerdere foodtrucks wilt werken is dit pakket een ideaal startpunt, wij adviseren je graag.

Meer info over de compleet verzorgde borrel →

 

Premium BBQ

IMG_0008 (1).JPG

Al jaren geliefd en stiekem heel geschikt voor elke gelegenheid. Of je nou een Bruiloft, vergadering, jaarafsluiting, bedrijfsfeest, borrel, jubileum of productlancering organiseert, praktisch iedereen houdt van barbecue gerechten. Onze barbecue komt standaard met een burger, thaise kippendij saté, spareribs, dessert en salade, maar is naar wens natuurlijk op 101 manieren aanpasbaar. Daarnaast brengen onze mannen (bijna) altijd hun KOPA of Black Bastard on Wheels mee. In de volksmond ook wel foodtrucks genoemd.

Meer info over de barbecue →

Food give-aways

IMG_3342 2.JPG

Wil je je klant verrassen? Je personeel een unieke lunch voorschotelen?  Of wellicht een mooie late-night snack serveren op je bruiloft? Onze zogenoemde ‘give-aways’ zijn uitermate geschikt. Onze gentlemen serveren een aantal mooie producten voor jullie gasten en ‘geven’ deze per gang weg. Super leuk en lekker laagdrempelig. Perfect voor een informele gelegenheid.
Meer info over dit concept →

 

Walking Dinner

wd.jpg

Gezellig met elkaar praten. Geen moeite doen voor het eten. En vooral unieke verschijningen. Het zijn de steekwoorden die bij ons opkomen als we het over een walking dinner hebben. In 5 tot 8 gangen presenteren onze mannen de mooiste gerechten aan je gasten.  


Meer info over dit concept →

Sit-down dinner

Daniel en Martijn_XT210376.jpg

Onder leiding van een chef geven wij een geweldige culinaire invulling aan jullie evenement. De chef leidt de keuken, onze heren leiden de beleving. Een unieke combinatie. Een sit-down dinner is geweldig als je écht exclusief wil dineren. Ideaal als je gaat trouwen, een belangrijk MT-overlegt hebt of een product presenteert dat alles gaat veranderen.  

Meer info over dit concept →

 

Biefstuk & Friet

beef&fries.jpg

Het zijn twee typische Hollandse lekkernijen: biefstuk en een goed frietje.
Puur, biologisch, een beetje peper en zout en met een lekker (simpel) sausje. Het is dan ook niet gek dat dit food concept zo populair is. De biefstuk wordt bereid op de OFYR vuurschaal barbecue - een unieke verschijning van Nederlandse bodem. De frites zijn eveneens van Nederlandse bodem. Heerlijk.

Meer info over dit concept →

Borrel: small talk

IMG_6467.jpg

Na een drukke vergadering, evenement dag of beurs is het tijd voor de borrel! En daar mogen de bitterballen en vlammetjes uiteraard niet ontbreken, dat vinden wij ook. Toch zijn wij van mening dat het allemaal wel wat creatiever mag. We hebben dit ouderwetse standaard menu dan ook uitgebreid met een aantal héle mooie gerechten. Hier worden je gasten écht blij van.


Meer info over dit concept →