Jubileumfeest

Jubileum voor de deur? Trakteer ons.

 

Jubileumfeest. Onze mannen komen graag.

- Één project begeleider voor, tijdens en na je jubileumfeest
- Één factuur voor het gehele project
- Wij werken altijd samen met specialistische partijen waarvan we de kwaliteit kunnen garanderen
- Wij houden rekening met alles. Eten, drinken, bediening, licht- en geluid, garderobe, ontvangst, tenten. Alles.
- Voor je jubileumfeest begint hebben onze partners met elkaar contact gehad over jouw project. Dit garandeert kwaliteit tijdens je jubileumfeest.
- We organiseren je jubileumfeest van A tot Z, of een gedeelte hiervan.

Wij scoren gemiddeld 5/5
Op Facebook, Google, Foodtruckbooking en Foodtruckvinden

 
 

Een jubileum is er verschillende gedaantes. Gaat je langswerkende medewerker met pensioen? Of bestaat de zaak 50 jaar? Voor ons maakt het niet uit, als het maar top wordt.

Wanneer je je jubileum gaat organiseren zijn wij inzetbaar op meerdere manieren. Als een gedeelte van, of als totaaloplossing waarbij we alles voor je organiseren.

The Real Gentlemen & co. kan je in dit geval op meerdere manieren inzetten.

Gedeeltelijke organisatie jubileumfeest

We concentreren ons op een gedeelte van de receptie. Dit kan alleen het eten zijn, maar natuurlijk ook een combinatie van diensten. Zo komt het regelmatig voor dat wij het eten en drinken op ons nemen en de rest in eigen beheer wordt georganiseerd. Aan jullie de keuze.

GENTLEMEN ONLY

Onze mannen zijn ook inzetbaar zonder eten of drinken. Je kan ze dan bijvoorbeeld inhuren als host, gastheer of promotie heren. Uiteraard kunnen ze ook het eten van jouw kok serveren. Gentlemen Only begint al vanaf 27,50,- per uur.

totale organisatie jubileumfeest

Wij nemen graag de complete organisatie op ons, zoals we in bovenstaande video ook hebben gedaan. We inventariseren je wensen en werken een zeer compleet voorstel uit. Na je akkoord gaan we aan de slag. We zetten de beste partners in en koppelen de juiste partijen. Op de dag zelf is je projectmanager uiteraard aanwezig om alles in goede banen te leiden.

 

 

Deze concepten zijn ideaal voor een jubileumfeest

Complete Borrel

Barbecue

Food give-away

BorrelHAP