Corona Virus (COVID-19) en de invloed op ons

We beginnen graag met een persoonlijke noot.

We hebben het zwaar. Heel zwaar. Sinds 1 maart zijn bij ons bijna alle evenementen verplaatst en offerte trajecten stopgezet. Begrijpelijk maar wrang.

Vorig jaar hebben we een prachtig jaar gedraaid en mogen bijdragen aan honderden bedrijfsfeesten, bruiloften of ‘gewoon’ feestjes-voor-de-lol. Dit jaar zouden dat er nog veel meer worden.
We dachten na over zogenoemde ‘groeipijn’ en manieren om daar doorheen te komen. Die uitdagingen vallen in het niet bij de uitdaging die we nu hebben. Het doet pijn dat we na jaren hard werken genoodzaakt zijn om tijdelijk twintig stappen terug moeten doen.

Gelukkig hebben we de laatste jaren altijd uit eigen vermogen geïnvesteerd en zodanig geen schuld opgebouwd. Wij komen hier doorheen maar moeten op korte termijn door de zure appel heen. We zijn dan ook druk bezig met initiatieven.

We hopen namelijk óók in deze gekke tijd bij te mogen dragen aan mooie, gekke of leuke dingen. Een mooie 1.5 meter lunch voor je medewerkers. Een lunchbox op kantoor of wellicht een heerlijk ontbijt bij je thuis. We staan open voor toffe dingen en gaan graag aan het werk!

Stay positive en tot hopelijk heel snel!

Tim, Jan-Paul en uiteraard alle mannen!

———

Waar we mee bezig zijn!
Aansluitend op onze persoonlijke noot, zullen we hieronder een aantal onderwerpen bespreken die momenteel spelen & waarmee we je wellicht toch nog kunnen helpen!

Verras je mensen!
Het is een misvatting dat wij helemaal niets meer mogen. In tegendeel! Voor bedrijven kunnen wij nog steeds de lunch of het diner (wanneer je in ploegendiensten werkt) voorzien. Is het niet met aanpassingen. Zo kunnen wij onze opstelling buiten (of binnen) opstellen, 1,5 meter afkaderen en aan je mensen een heerlijke lunch overhandigen. Denk hierbij aan het volgende:

Burger Bar on site
Wij zijn bekend geworden om onze burgers. Niet zo gek want die zijn natuurlijk gewoon super lekker. In deze tijd al helemaal! En het leuke, een burger bar op de werkplek (of het schoolplein) is gewoon toegestaan.
Mits we ons allemaal aan de 1.5 meter maatregelen houden en het is om je medewerkers van lunch te voorzien (dus niet als evenement). Super leuke verrassing toch!

Ontbijt en lunch boxen
Naast een burger bar op de werkplek zijn we bezig met ontbijt en lunch boxen waarmee je het thuisfront, maar ook je collega’s kan verassen! Zo kunnen we voor alle harde werkers super lekker ontbijt, lunch of diner afleveren in (bijna) alle regio’s.

Broodjes Bar
Op locatie een bar met belegde broodjes? Geen probleem! Je mensen geven van tevoren aan wat ze willen en wij geven de bestellingen op nummer uit. Laat de bammetjes maar thuis.

Lock Down Shop
Bij goed weer hebben wij een zeer kleinschalige ‘lockdown shop’ in Wassenaar. Hier verkopen wij aan passerende fietsers en wandelaars o.a. wijn (zolang de voorraad strekt), home made chips & andere kleine dingen. De lock down shop houdt ons in beweging en geeft ons een gezicht voor de buurt.

Extra handjes & hersens
Wist je dat veel van onze mannen studeren of hebben gestudeerd. Wanneer je de komende tijd handjes nodig hebt of wellicht hersens voor administratieve (of andere kantoor) jobs, let us know! Wij denken graag mee of één of meerdere van ons tijdelijk alternatief werk kunnen doen. We staan te springen!

En dan de vraag van velen: grote, vergunningsplichtige, evenementen mogen niet doorgaan.
Wat betekent dit voor de rest?

Gisteren werd bekend dat grote vergunningsplichtige evenementen tot 1 september niet mogen doorgaan. Dit treft in ieder geval alle festivals (want die zijn vergunningsplichtig) en voetbalwedstrijden. Op korte termijn treft dit ook zeker onze dienstverlening, want niet-vergunningsplichtige evenementen waren sowieso al opgeschort tot 1 juni. Voor de periode na 1 juni is het nog kijken in een glazen bol. Desalniettemin verwachten wij in de komende weken en maanden wel versoepelingen, misschien met voorzorgsmaatregelen. Wij houden hiervoor uiteraard het nieuws nauwlettend in de gaten!


JP Rodenburg