Wist je dat?

Ruim 200.000 ouderen eenzaam zijn. Best veel toch? Vooral als je je bedenkt dat iedereen een opa of oma heeft. Wij vinden dit niet kunnen en dragen graag ons steentje bij.

The-Real-Gentlemen-moments-8-ouderenfonds.jpg

Iets als een simpele strandwandeling is al een hele uitdaging

Als je ouder wordt, worden dagelijks dingen niet meer zo vanzelfsprekend als vroeger. Lopen wordt lastiger en kost enorm veel energie. En als dan ook nog is je familie ver weg woont of niet meer komt vereenzaam je. Het Ouderenfonds organiseert voor ouderen tientallen uitjes waarvan de strandwandeling er eentje is. Een super mooi initiatief want sommige mensen dromen ervan of nog is op het strand te komen. 

The-Real-Gentlemen-moments-8-ouderenfonds.jpg

The Real Gentlemen & co. op stap met het Ouderenfonds

Wij vinden het belangrijk dat we ons steentje bij dragen aan de maatschappij. Om die reden zijn we druk bezig om kennis te maken met goede doelen. Op 29 augustus deden Tim en Jan-Paul dit met het Ouderenfonds - door mee te doen met de strandwandeling. Wij hebben het Ouderenfonds als een positief goed doel ervaren en zijn dan ook voornemens om een 'echte' samenwerking op te zetten. De definitieve uitwerking zullen we delen op Facebook!

©Nationaal Ouderenfonds

©Nationaal Ouderenfonds

Na 30 jaar weer op het strand op zoek naar een klein Russisch badpakje

Het lijkt zo simpel en eenvoudig, even naar het strand gaan. Toch was Herman al dertig jaar niet op het strand geweest en vond het geweldig om weer is de zee te zien. De mop van de dag? Hoe noem je een klein Russisch badpakje? ''Ziepoesienetniet'' 

The-Real-Gentlemen-moments-9-ouderenfonds.jpg
 

Zelf iets bijdragen?

Dat kan zowel financieel als in natura. Kijk eens op de website van het Ouderenfonds