Tim & Jan-Paul (The Real Gentlemen & co.) op bedrijfsbezoek bij de Slagerij.

‘Een goed verhaal is de ingangseis om überhaupt te praten over een samenwerking.’

Als echte gentlemen werk je samen met andere gentlemen.

Wij vinden het belangrijk dat partijen waarmee we samenwerken hun verhaal kunnen waarmaken. Immers, wanneer je jezelf een échte heer noemt, dan is het van belang dat je dit ook van je partners kan zeggen. Om die reden zoeken wij naar lange-termijn relaties met partijen die we kunnen vertrouwen. Zo ook met onze slagerij waar traceerbaarheid, duurzaamheid en dieren welzijn de kernpunten van onze samenwerking zijn.

Schermafbeelding 2019-02-18 om 14.17.37.png

Double Dutch Beef

Het rundvlees bijvoorbeeld, ook wel Double Dutch Beef, heeft een geweldig verhaal. Double Dutch Beef is afkomstig van ‘dubbel doel koeien’ van het Holstein- of MRIJ ras. De dubbel doel koe is een belangrijk producent van melk én vlees en écht Oer-Hollands. Buiten het feit dat deze dieren een goed leven hebben gehad (8 uur per dag buiten) is het 100% afkomstig van lokale Nederlandse boeren. Hierdoor is welzijn zeer goed te controleren, steunen we onze eigen boeren en dragen we bij aan een beter milieu doordat het vlees geen foodmiles heeft afgelegd.

Wij gaan regelmatig bij onze leverancier langs om te praten over nieuwe producten, duurzaamheid en traceerbaarheid. Zo kan jij met een gerust hart onze producten aan je gasten serveren.