Gaan we je bedrijfsfeest organiseren? Doen we de bruiloft catering of zet je ons in voor de winterbarbecue?

We hebben talloze opties als het aankomt op de organisatie van feesten, evenementen en andere leuke dingen.

We zijn ooit begonnen met een “missie”: de échte heer weer terugbrengen in de hedendaagse maatschappij. Dan begin je natuurlijk bij jezelf.

Onze concepten draaien dan ook om hoge kwaliteit, uitstraling, eerlijke producten en verzorgde heren - die kwaliteit proef je op locatie.

Maar ook het voortraject mag wat ons betreft lekker soepel verlopen. Een voorstel heb je doorgaans binnen een paar uur, als je een afspraak wilt maken kan dat vaak de volgende dag al en last-minute wijzigingen zijn oké.

 

Kom je er niet uit of heb je vragen?

Bellen: +31 70 221 0635 (Ma t.m. vrij 09:00 -18:00)
Appen: 06 - 2882 1037 (24/7)
Chat: dagelijks van 09:00 - 21:00
Mail: info@therealgentlemen.nl

Afspraak:
dat kan natuurlijk ook! Neem contact met ons op.

 

Winterbarbecue

Wij organiseren de beste winterbarbecue’s. Saté, burgers, spareribs en de lekkerste salades bereidt door een echte grillmaster in de KOPA houtskooloven of Black Bastard houtskoolbarbecue.

Al jaren geliefd en stiekem heel geschikt voor elke gelegenheid. Of je nou een Bruiloft, vergadering, jaarafsluiting, bedrijfsfeest, borrel, jubileum of productlancering organiseert, praktisch iedereen houdt van barbecue gerechten. Onze barbecue komt standaard met een burger, javaanse kippendij saté, spareribs, dessert en salade, maar is naar wens natuurlijk op 101 manieren aanpasbaar. Daarnaast brengen onze mannen (bijna) altijd hun KOPA of Black Bastard on Wheels mee. In de volksmond ook wel foodtrucks genoemd. Let op! De winterbarbecue is te boeken tot 21 maart 2019.


Meer info over de winterbarbecue →

Bedrijfsfeest organiseren

The Real Gentlemen & co. kan ook de organisatie van je bedrijfsfeest uit handen nemen. Organiseer je binnenkort een bedrijfs feest, laat ons dan een vrijblijvend voorstel uitbrengen.

Wanneer je wel eens een groot evenement hebt georganiseerd, dan weet je wat voor een impact dit heeft op je werk. Naast de investering en tijd die het kost, kom je vaak op het laatste moment nog achter vergeten zaken. Natuurlijk snappen wij dat zelf organiseren leuk is, maar het kan ook makkelijker. Ons all-in-one concept focust zich op de essentiële onderdelen van je evenement. Denk hierbij aan eten, drinken, zitplaatsen, heaters en een tent. Inprincipe ben je dan wat betreft faciliteiten voorzien, de leuke dingen kan je zelf (of wij) inhuren. Ook als je met meerdere foodtrucks wilt werken is dit pakket een ideaal startpunt, wij adviseren je graag.

Meer info over de compleet verzorgde borrel →

 

Premium BBQ

Een barbecue is de perfecte activiteit op je bedrijfsfeest, bruiloft, privé feest of tuinfeest. In de meeste gevallen nemen we onze foodtruck mee naar je locatie.

Al jaren geliefd en stiekem heel geschikt voor elke gelegenheid. Of je nou een Bruiloft, vergadering, jaarafsluiting, bedrijfsfeest, borrel, jubileum of productlancering organiseert, praktisch iedereen houdt van barbecue gerechten. Onze barbecue komt standaard met een burger, thaise kippendij saté, spareribs, dessert en salade, maar is naar wens natuurlijk op 101 manieren aanpasbaar. Daarnaast brengen onze mannen (bijna) altijd hun KOPA of Black Bastard on Wheels mee. In de volksmond ook wel foodtrucks genoemd.

Meer info over de barbecue →

Food give-aways

Onze mannen zorgen voor de beste sfeer op je winterbarbecue, bedrijfsfeest of tijdens de bruiloft catering. Onze foodtruck boeken is heel eenvoudig!

Wil je je klant verrassen? Je personeel een unieke lunch voorschotelen?  Of wellicht een mooie late-night snack serveren op je bruiloft? Onze zogenoemde ‘give-aways’ zijn uitermate geschikt. Onze gentlemen serveren een aantal mooie producten voor jullie gasten en ‘geven’ deze per gang weg. Super leuk en lekker laagdrempelig. Perfect voor een informele gelegenheid.Meer info over food give-aways →

 

Walking Dinner

In samenwerking met een echte chefkok serveert The Real Gentlemen & co. een geweldig walking dinner.

Gezellig met elkaar praten. Geen moeite doen voor het eten. En vooral unieke verschijningen. Het zijn de steekwoorden die bij ons opkomen als we het over een walking dinner hebben. In 5 tot 8 gangen presenteren onze mannen de mooiste gerechten aan je gasten.  


Meer info over de walking dinner →

Sit-down dinner

Een sit down dinner is er voor unieke gelegenheden. Wij zorgen voor de tafels, stoelen en bediening. De chef kok zorgt voor de lekkerste sit down dinner gerechten.

Onder leiding van een chef geven wij een geweldige culinaire invulling aan jullie evenement. De chef leidt de keuken, onze heren leiden de beleving. Een unieke combinatie. Een sit-down dinner is geweldig als je écht exclusief wil dineren. Ideaal als je gaat trouwen, een belangrijk MT-overleg hebt of een product presenteert dat alles gaat veranderen.  

Meer info over het sit-down dinner →

 

Biefstuk & Frites

Biefstuk & friet is een erg leuk concept voor vergaderingen, bedrijfsborrel en andere feesten.

Het zijn twee typische Hollandse lekkernijen: biefstuk en een goed frietje.
Puur, biologisch, een beetje peper en zout en met een lekker (simpel) sausje. Het is dan ook niet gek dat dit food concept zo populair is. De biefstuk wordt bereid op de OFYR vuurschaal barbecue - een unieke verschijning van Nederlandse bodem. De frites zijn eveneens van Nederlandse bodem. Heerlijk.

Meer info over biefstuk en friet →

Borrel

Mini hamburgers zijn ideaal voor tijdens de borrel. Wij serveren ze vaak in combinatie met mini saté, spareribs en pulled pork of pulled chicken.

Na een drukke vergadering, evenement dag of beurs is het tijd voor de borrel! En daar mogen de bitterballen en vlammetjes uiteraard niet ontbreken, dat vinden wij ook. Toch zijn wij van mening dat het allemaal wel wat creatiever mag. We hebben dit ouderwetse standaard menu dan ook uitgebreid met een aantal héle mooie gerechten. Hier worden je gasten écht blij van.


Meer info over borrelhapjes →