Wij werken zoals een ''horeca locatie''. Maar dan op locatie.

Wij brengen al jaren een 'horeca-ervaring' naar het kantoor, tuin of parkeerterrein. Dit is in de huidige tijd onveranderd en zelfs belangrijker dan ooit. Wij zorgen immers al jaren voor inrichting van een 'lege' ruimte en toveren deze in no-time om tot een échte feestzaal. Inclusief eten en wanneer gewenst, inclusief meubilair, bar, tenten en licht- en geluid. Op die manier zorgen we voor een onbezorgde middag of avond met het comfort dat gasten verlangen. 

Omdat we opereren als elke andere horeca onderneming, blijven we ons ook zo gedragen en zijn we vanzelfsprekend nog steeds te boeken. Sinds aankomende week voegen we echter een aantal dingen toe.

Vanaf aankomende week voegen we het volgende toe
- Registratie van gasten bij aankomst doormiddel van een QR-code 
- Standaard plaatsen van 1.5 meter signing 
- Plaatsen van hand dispenser 
- In geval van meubilair; 1.5 meter uit elkaar plaatsen en 1.5 meter afkruizen 

En uiteraard houden wij ons nog steeds aan alle basisregels: 
- Ziek personeel werkt niet, geen discussie mogelijk
- Gasten komen niet wanneer ze ziek zijn
- We houden 1.5 meter afstand tot gasten en gasten 1.5 meter tot elkaar 
- We wassen onze handen en werken altijd met handschoentjes
- We geven geen hand en ook de drie zoenen worden achterwege gelaten 
- Hoesten en niezen in de ellebogen 

Precies hetzelfde als in de horeca. 

Geen besmetting
Daarbij willen we nogmaals benadrukken dat 95% van onze evenementen zich buiten afspelen en wij géén bevestigde besmettingen hebben gehad tijdens onze events. 

Voorregistratie is het halve werk, wij helpen graag
Wil je je gasten voorbereiden? Wij stellen graag een mailing voor je op waarin voorregistratie mogelijk is en nogmaals de geldende regels worden aangehaald. Enerzijds voldoe je hiermee van tevoren al aan veel voorwaarden, anderzijds geeft het vertrouwen bij je gasten.

Neem voor meer informatie contact op met je Project Manager.

JP Rodenburg