Dit was TLV Zomercafé

 

Op 7 september 2019 mochten wij in opdracht van Transport & Logistiek Vlaanderen (TLV) een groot gedeelte van het zogenoemde Zomercafé organiseren. Als beroepsvereniging is TLV het boegbeeld van de wegtransport- en logistieke sector. De locatie van de mooie dag was het prachtige Domein Gulden Spoor in Kortrijk.

In het voortraject hebben wij allereerst een zeer uitgebreid voorstel gedaan, de planning en project management op ons genomen. Op de dag zelf was onze taak, het verzorgen van eten en drinken, maar ook meubilair, licht- en geluid en een spectaculaire flyboard show. De dag werd geleid door event manager Jan-Paul Rodenburg (The Real Gentlemen & co.) in samenwerking met Goele van den Bergh (TLV)

Voor het eten hebben we een zeer uitgebreid foodcourt ingezet met maar liefst 3 verschillende barbecue opstellingen. Diederik van Reeken (Leading Gentleman) had de belangrijke taak om samen met 8 andere gentlemen het eten te bereiden. Voor de 300 aanwezigen stonden burgers, saté, ribs, friet, salades, verschillende aperitieven en een uitgebreid dessert buffet op het menu.

We hebben 2 barren ingezet (binnen en buiten) waar de gasten (Belgisch) bier, fris en wijn konden verkrijgen. Bij een aparte cocktailbar (Caipiboys) konden mensen heerlijke cocktails halen. Meubilair hebben wij in samenwerking met een Belgische partner afgestemd op de doelstelling van de klant; stoer ‘western’ maar stijlvol.

Om het Domein volledig tot zijn recht te laten komen hebben we in samenwerking met M-Ties een technisch plan op papier gezet. Het plan hield (uiteraard) rekening met technische faciliteiten, alsmede de ‘‘best options’’ als het aankomt op licht- en geluid. Het resultaat was een prachtig uitgelicht terrein en feestzaal.

Letterlijk de klap op de vuurpijl was de Flyboard show verzorgd door Bo Krook, bekend van zijn shows op o.a. de Gay Parade.

Deze dag bevestigd hoe belangrijk het is om de juiste partners in te zetten. Partijen die we kennen en waar we op kunnen bouwen. Maar het bevestigd ook maar weer hoe goed Nederlandse partijen zijn! Wij hopen op een mooi vervolg in 2020.

Wil je zelf ook zo’n mooie dag organiseren? Neem contact met ons op!

 
JP Rodenburg