Foodtruck Voorschoten? Wij komen uit Voorschoten en hebben een Foodtruck.


Benieuwd naar onze mogelijkheden? Klik op onderstaande afbeeldingen.

Winterbarbecue

Barbecue

Walking Dinner

Biefstuk & Frites

Bedrijfsfeest

Food give-aways

Sit down dinner

Borrel

De leukste Foodtruck van Voorschoten

Wij rekenen geen transportkosten voor onze Foodtruck in Nederland en België!

Ben je op zoek naar een leuke Foodtruck in Voorschoten? Dan heb je die nu gevonden!
Wij zijn de enige cateraar uit Voorschoten met een Foodtruck. Ons kantoor (en tevens proeflokaal) is gevestigd op de Schoolstraat. Onze opslag, waar alle spullen en Foodtrailers staan, vind je in Wassenaar.

The Real Gentlemen & co. is de leukste Foodtruck van Voorschoten en omgeving. Onze mannen zijn échte gentlemen en kenmerken zich door hun geweldige uitstraling. Altijd gehuld in wit overhemd, leder schort en zwarte das maken zij elk evenement tot een groot succes. De mannen zijn sterren in de organisatie van barbecues, bedrijfsfeesten, bedrijfsevenementen, bruiloften en privé feesten. Onze gentlemen gaan altijd voor kwaliteit. Ze werken met professionele KOPA houtskoolovens, begrijpen hoe ze je gast moeten behandelen en alle producten hebben een eigen verhaal.

Wil je een keer komen voorproeven? Maak dan een afspraak bij ons in het proeflokaal op Schoolstraat 174, Voorschoten.


Echte gentlemen

Onze mannen zijn echte heren die alles weten over gastvrijheid en kwaliteit. Ze zijn altijd gehuld in wit overhemd, met leder schort en zwarte das. Dit merken je gasten direct.


Foodtruck voorschoten: Vlees dat een goed leven heeft geleid

Wij werken samen met een gerenommeerde horeca slagerij die staat voor vlees waarvan de beesten een goed leven hebben geleid. Want, zo stelt onze partner, een goed leven resulteert in de beste kwaliteit.

de leukste foodtruck Voorschoten

Onze foodtrailers zijn volledig zelfvoorzienend. Het enigste dat we fijn vinden is een 220Volt aansluiting, deze gebruiken we om de barbecues aan te steken. Maar, dat heeft iedereen in Voorschoten wel, toch?

Foodtruck Voorschoten? Wij rekenen geen transportkosten in heel Nederland en België. Dus ook bij jou komen we voor een vast tarief voor de deur.

Meteen een offerte voor foodtruck Voorschoten?


Deze bedrijven hebben onze Foodtruck o.a. geboekt