Ben je op zoek naar een Foodtruck in Leiden?

The Real Gentlemen & co. is de leukste foodtruck in Leiden.

Wij rekenen geen transportkosten voor onze Foodtruck in Leiden!

Ben je op zoek naar een leuke foodtruck in Leiden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. The Real Gentlemen & co. is een uniek concept dat focus op gastvrijheid, kwaliteit en uitstraling. Onze mannen zijn sterren in barbecue’s op locatie, de organisatie van bedrijfsfeesten, bruiloften en andere events.

Onze foodtrucks (foodtrailers) hebben altijd een houtskooloven of houtskoolbarbecue ingebouwd. Dit geeft een unieke smaak aan de producten.

Het leuke aan de foodtruck van The Real Gentlemen & co. is dat deze wordt opgebouwd in combinatie met een grote bar. Hierdoor staan onze mannen op dezelfde hoogte als je gasten en dat is veel persoonlijker dan een ‘hoge foodtruck met luik.’


Echte gentlemen

Onze mannen kenmerken zich door hun hoge mate van gastvrijheid en gevoel voor kwaliteit. Het zijn ware ‘gentleman’. Je herkent ze dan ook aan hun witte overhemd, lederen schort en zwarte das. Uiteraard weten ze ook precies hoe ze je gasten in de watten moeten leggen.

de leukste foodtruck leiden

Onze foodtrailers zijn volledig zelfvoorzienend. Het enigste dat we fijn vinden is een 220Volt aansluiting, deze gebruiken we om de oven aan te steken

Foodtruck Leiden? Wij rekenen geen transportkosten in heel Nederland en België. Dus ook in Leiden rekenen wij gewoon onze all-in tarieven!

Meteen een offerte voor een foodtruck in leiden?


Deze bedrijven hebben onze Foodtruck o.a. geboekt

Onze Foodtruck komt naar Leiden vanaf 20,50 per persoon!


Benieuwd naar onze mogelijkheden in Leiden? Klik op onderstaande afbeeldingen.

Winterbarbecue

Barbecue

Walking Dinner

Biefstuk & Frites

Bedrijfsfeest

Food give-aways

Sit down dinner

Borrel