Wil je een Foodtruck? The Real Gentlemen & co. is de leukste van Nederland.

Uiteraard kan je ons in heel Nederland & België boeken, zonder transportkosten!

Ben je bezig met de organisatie van een tuinfeest, bruiloft, bedrijfsfeest of verjaardag en wil je een foodtruck op je evenement? Stop dan met zoeken en zet onze mannen in! Wij zijn échte gentlemen en altijd gehuld in wit overhemd, leder schort met een stropdas. De mannen maken het je gasten gegarandeerd naar hun zin en werken uitsluitend met de beste producten.

Wij hebben verschillende concepten waardoor er altijd wel iets aansluit op je gelegenheid. Denk hierbij aan barbecues, sit-down dinners, borrelhappen, maar ook een volledig verzorgde borrel inclusief bar. Onze ervaring is breed, maar kwaliteit staat altijd voorop. Kijk naar onze projecten voor inspiratie.

Foodtruck boeken, waarOM KIES JE VOOR ONS?

Als je een Foodtruck gaat boeken zie je misschien door de bomen het bos niet meer. Wij helpen je graag met 5 redenen waarom je voor The Real Gentlemen & co. moet kiezen!


1. Wij bieden een totaal concept

Wij maken niet alleen lekkere gerechten vanuit super leuke foodtrucks (foodtrailers), maar zetten in op een écht totaalconcept. Onze mannen zijn échte heren, en hierop worden ze ook constant gecoacht. Uiteraard weten ze alles van onze gerechten, maar praten net zo makkelijk mee over actualiteiten, stijl en andere leuke dingen. Naast het goede eten en onze mannen zetten wij altijd een sfeervol decor neer - of het feestje nou in je tuin, parkeerterrein of bedrijfshal is. En, last but not least, wij werken met het beste materiaal en uitsluitend op hout - dat proef je.

2. Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten

Het is misschien cliché maar wij werken uitsluitend met traceerbare producten. Ons vlees komt voor 90% van Nederlandse boeren. De eerste reden is dat deze boeren geven om hun dieren, en wij dit ook kunnen controleren. De tweede reden is dat dit honderden tot duizenden kilometers aan transport kilometers scheelt. Dit draagt weer bij aan een beter milieu. We stellen dezelfde hoge eisen aan groentes en broodproducten, waarbij praktisch alles uit Nederland komt (afgezien van producten die uitsluitend in het buitenland worden geteeld). Vanzelfsprekend werken we ook uitsluitend met hoogwaardige top apparatuur zoals de KOPA houtskooloven en OFYR vuurschaal barbecue.

3. Onze mannen zijn échte heren

We hebben het al eerder vermeld. Maar onze mannen zijn échte heren. Ze zijn verzorgd, hebben kennis van zaken en kunnen over van alles meepraten. Het zijn niet alleen de mannen die je barbecue leuk maken, maar ze dragen bij aan de totale sfeer van je evenement.

4. Bij ons heb je één contactpersoon

Wij vinden het zelf ook fijn als we één contactpersoon hebben die we altijd kunnen bellen, appen, mailen en zelfs een postduif mogen sturen. Daarom heb je bij ons ook maar één contactpersoon van het begin tot het eind van je project. Je contactpersoon regelt alles om je evenement en kan dus ook altijd al je vragen beantwoorden. Vooral met grotere projecten is het super fijn om één contactpersoon hebben, want die filtert ook alle (minder leuke) zaken waar je niet mee bezig wilt houden. Denk hierbij aan coördinatie, onderling afstemmen van partijen, planning en meer.

5. Wij kunnen véél meer organiseren dan alleen het eten

Wij zijn toppers als het aankomt op eten, dat mogen we na honderden evenementen wel zeggen. Maar, wij hebben ook gemerkt dat een klant zich zo min mogelijk zorgen maakt om zijn of haar evenement. Wij bieden dan ook veel meer dan alleen een barbecue. Je contactpersoon kan je letterlijk met alle denkbare onderwerpen helpen. Wil je een tent? Meubilair? Bar? Wij helpen je graag. Wil je je écht nergens druk om maken? Dan pakken wij je hele project van A tot Z op. En het grappige is dat dit vaak hetzelfde, al dan niet minder, kost dan dat je het zelf organiseert.

Meteen onze Foodtruck boeken?

Deze bedrijven hebben gebruikt gemaakt van onze Foodtruck

Foodtruck? Wij zijn de leukste mobiele cateraar van Nederland.

KOPA-on-Wheels.jpg

Benieuwd naar de mogelijkheden WAAR je onze foodtruck VOOR KAN boeken?

Winterbarbecue

Barbecue

Walking Dinner

Biefstuk & Frites

Bedrijfsfeest

Food give-aways

Sit down dinner

Borrel