Opbouw

Wanneer je ons boekt voor een barbecue, of andere catering opdracht, dan zijn wij doorgaans 1 tot 2 uur van tevoren op locatie aanwezig. Deze tijd hebben wij nodig om de spullen neer te zetten en de barbecue’s aan t steken. Eventuele mise-en-place werkzaamheden zitten ook in deze tijd meegenomen. In sommige gevallen (met name bij opdrachten waar wij meer doen dan alleen het eten) wijken we af van de standaard tijden, dit wordt dan nadrukkelijk vermeld door je contactpersoon.


Faciliteiten

Wij kunnen inprincipe volledig stand-alone werken maar vinden het wel fijn om stroom (1x 220V.) en water tot onze beschikking te hebben. Dit maakt bepaalde werkzaamheden makkelijker voor ons. Mocht je dit op locatie niet hebben, vermeld dit dan bij je contactpersoon. Hij kan dan dubbel checken dat alles goed gaat zodat we stand-alone kunnen werken.


Premium

Onze mannen worden constant getraind op bereiding, service en gastvrijheid en zijn altijd zeer verzorgd. Wij werken uitsluitend met verse producten en bereiden alles ter plaatse. Wanneer je bij ons een bar afneemt krijg je ook een échte bar compleet met tap, mooie glazen en achterwand. Een écht premium product. Onze prijzen zijn hier op gebaseerd, maar toch zeer scherp voor wat we leveren.


Kwaliteit

Wanneer je een project bij ons indient krijg je een eigen project manager toegewezen. Hij of zij is je contactpersoon bij vragen, opmerkingen, aanpassingen, planning, inkopen en waarborgt de kwaliteit. Je kan hem altijd op zijn 06 bellen of appen. Op de dag zelf is een Leading Gentleman aanwezig die je project in goede banen lijdt en op zijn beurt de kwaliteit op locatie waarborgt. Het kan dat dit de persoon is waar je in het voortraject contact mee hebt gehad. Bij grotere evenementen begeleidt een Event Manager het project op de dag zelf. Vaak is dit tevens de Project Manager en dus een bekende voor je!


Afspraak

Wanneer je een barbecue bij ons afneemt komen we niet standaard langs om de locatie te bezichtigingen. Heb je twijfels over de ruimte, neem dan contact op met je contactpersoon. Vaak kan hij aan de hand van foto’s een advies uitbrengen en mocht hij er niet uitkomen kan die altijd langskomen! Bij grotere producties (waar we meer doen dan het eten en de bar) komen we bijna altijd langs voor een bezichtiging.


Proeven

Wij durven na honderden opdrachten te zeggen dat we een écht goed product leveren! Maar, proeven is mogelijk bij ons op kantoor in Voorschoten. Maak hiervoor een afspraak met je contactpersoon. Dit is tevens een mooi moment om je project nog is van A tot Z door te spreken!


Capaciteit

Wij werken met verschillende opstellingen en kunnen hierdoor meerdere evenementen op één dag en zelfs tegelijk, uitvoeren. Wil je op één dag meerdere locatie’s voorzien van mooi eten en wellicht nog meer? Wij kunnen je waarschijnlijk helpen! Of wil je 1000 mensen tegelijk laten eten? Wij denken graag mee! Onze producten zijn zeer opschaalbaar en daarom kan je contactpersoon vaak wel een oplossing bedenken.


Prijzen

Wij werken altijd met een offerte op maat, elk project is immers anders. Zelf zijn we van mening dat wij zeer scherpe tarieven hanteren voor de hoge kwaliteit die we leveren. Daarom werken wij ook niet op op nacalculatie. Wel zijn onze prijzen all-in, hier komt achteraf niks meer bij. Onze prijzen zijn exclusief BTW, tenzij anders aangegeven.


Betaling

Voordat het evenement begint zijn wij al een aantal uren bezig met jouw project. We hebben mensen ingepland, een planning gemaakt, inkopen gedaan en in sommige gevallen zelfs contact gehad met partnerbedrijven. Wij vragen dan ook aan onze opdrachtgevers de betaling voorafgaand het evenement te voldoen. Iets dat overigens heel gebruikelijk is in onze branche. In sommige gevallen gelden andere voorwaarden.


Festivals

Wij zijn niet inzetbaar op festivals of andere publieksevenementen. Onze focus ligt op
kwalitatieve bedrijfs- en particuliere evenementen.


Voorwaarden

Op onze diensten zijn algemene voorwaarden van toepassing.
Bekijk ze op: https://www.therealgentlemen.nl/algemene-voorwaarden