Kasteel Oud Wassenaar Trouwen

Kasteel Oud Wassenaar is een mythische locatie, waar trouwen echt bijzonder wordt.

Kasteel Oud Wassenaar leent zich met haar mythische uitstraling uitermate voor bruiloften, afstudeerborrels, condoleances maar ook grootschalige bedrijfsevenementen en conferenties. 

Kasteel Oud Wassenaar is een zeer unieke evenementenlocatie in Wassenaar. Door zijn formaat zeel veelzijdig inzetbaar voor borrels, diners, feesten, bruiloften, conferenties, condoleances en bedrijfsfeesten. The Real Gentlemen, bouwt, in samenwerking met The Waiter, het kasteel om tot de meest unieke evenementenlocatie van Nederland.

Kasteel Oud Wassenaar trouwen. Uniek.

Het Kasteel Oud Wassenaar is een zeer unieke locatie welke wij op tientallen manieren kunnen inzetten. De locatie heeft van zichzelf een zeer mythische sfeer. Door slim gebruik te maken van licht- en geluid, eten en drinken wordt de locatie nog magischer. Het Kasteel heeft een aantal interessante uitdagingen. Wij werken bij evenementen in Kasteel Oud Wassenaar dan ook altijd samen met de juiste partijen. Deze partijen kennen het kasteel en de mogelijkheden die erbij horen. Hierdoor kunnen we een super gave output garanderen.

Meteen een offerte voor een Kasteel Oud Wassenaar?

Omdat het Kasteel Oud Wassenaar zeer veelzijdig is, bespreken wij de mogelijkheden graag in een persoonlijk gesprek. Hierbij hoort een bezichtiging op locatie. Na deze bezichtiging brengen we de wensen in kaart waarna wij een zeer uitgebreid voorstel uitbrengen.

Let op! Via ons is het NIET mogelijk om fotoshoots te boeken in Kasteel Oud Wassenaar.

Adres:
Park Oud Wassenaar 1, 2243 BX Wassenaar


Deze bedrijven hebben The Real Gentlemen & co. geboekt

Trouwen in Kasteel Oud Wassenaar. Zorg dat je huwelijk onvergetelijk wordt.


Benieuwd naar onze mogelijkheden? Klik op onderstaande afbeeldingen.

Winterbarbecue

Barbecue

Walking Dinner

Biefstuk & Frites

Bedrijfsfeest

Food give-aways

Sit down dinner

Borrel