Dagje uit met het ouderenfonds

 

Iets als een simpele strandwandeling is al een hele uitdaging


Als je ouder wordt, worden dagelijks dingen niet meer zo vanzelfsprekend als vroeger. Lopen wordt lastiger en kost enorm veel energie. En als dan ook nog is je familie ver weg woont of niet meer komt vereenzaam je. Het Ouderenfonds organiseert voor ouderen tientallen uitjes waarvan de strandwandeling er eentje is. Een super mooi initiatief want sommige mensen dromen ervan of nog is op het strand te komen. 

The-Real-Gentlemen-moments-8-ouderenfonds.jpg

The Real Gentlemen & co. op stap met het Ouderenfonds

Wij vinden het belangrijk dat we ons steentje bij dragen aan de maatschappij. Om die reden zijn we druk bezig om kennis te maken met goede doelen. Op 29 augustus deden Tim en Jan-Paul dit met het Ouderenfonds - door mee te doen met de strandwandeling. Wij hebben het Ouderenfonds als een positief goed doel ervaren en zijn dan ook voornemens om een 'echte' samenwerking op te zetten. De definitieve uitwerking zullen we delen op Facebook!

Ouderenfonds.jpg

Na 30 jaar weer op het strand op zoek naar een klein Russisch badpakje

Het lijkt zo simpel en eenvoudig, even naar het strand gaan. Toch was Herman al dertig jaar niet op het strand geweest en vond het geweldig om weer is de zee te zien. De mop van de dag? Hoe noem je een klein Russisch badpakje? ''Ziepoesienetniet'' 

The-Real-Gentlemen-moments-9-ouderenfonds.jpg
 
JP Rodenburg