Bruiloft

De mooiste dag van je leven, je bruiloft, wil je zo bijzonder mogelijk.

 

Je bruiloft is de belangrijkste dag van je leven, daarom:

- Één project begeleider voor, tijdens en na je bruiloft

Bij totale organisatie door ons:
- Één factuur voor het gehele project
- Wij werken altijd samen met specialistische partijen waarvan we de kwaliteit kunnen garanderen
- Voor je bruiloft begint hebben onze partners met elkaar contact gehad over jouw project. Dit garandeert kwaliteit tijdens je bedrijfsfeest.

- We organiseren je bruiloft van A tot Z, of een gedeelte hiervan.

Wij scoren gemiddeld 5/5
Op Facebook, Google, Foodtruckbooking en Foodtruckvinden

 
 

Je bruiloft, is volgens velen de mooiste dag van je leven. Logisch dat je hier hoge eisen aan stelt. Onze gentlemen hebben de afgelopen jaren bij mogen dragen aan tientallen bruiloften. Een enorme eer! Bruidsparen in spé zetten ons in het algemeen in voor de catering of de gehele organisatie van ontvangst tot feest.

Omdat een bruiloft altijd uniek is bespreken we graag de mogelijkheden. Als ons concept je aanspreekt ben je van harte welkom in ons proeflokaal in Voorschoten. Maak wel altijd even een afspraak!

The Real Gentlemen & co. is breed inzetbaar op bruiloften.

Culinaire invulling

Je kan ons het eten laten regelen. Denk hierbij aan een barbecue, walking dinner of sit-down dinner. Uiteraard zijn hierin nog talloze andere optie’s mogelijk.

Culinaire invulling + Bar

Naast de culinaire invulling nemen we ook de (cocktail)bar op ons. Deze optie wordt vaak afgenomen en heeft als voordeel dat alles in één stijl wordt opgebouwd. De bar wordt bemand (of bevrouwd) door onze leuke mannen of vrouwen.

Totale organisatie

Heb je een super gave locatie, maar geen faciliteiten, dan denken wij graag met je mee. Wij bouwen elke tuin of andere locatie om tot dé perfecte trouwlocatie. In samenwerking met onze partners werken we het project (afgestemd op je budget) uit. Op de dag zelf zorgt onze projectmanager dat alles in goede banen verloopt. Wij kunnen hierin alles uit handen nemen (van eten tot tenten en van drank tot het licht- en geluid). Een gedeelte is uiteraard ook mogelijk.

 

 

Deze concepten zijn ideaal voor een bruiloft

Barbecue

Food give-away

Complete Borrel

BorrelHAP